Swisscoin Vélemények 

Pénzügyi elemzők azt mondják, hogy 2-4 év és a bankok nem lesznek, megmarad a központi bank és blokcheyn - eljön az új korszak a digitális pénz korszaka!

Ci, którzy dołączą do Swisscoin od początku będą mieli największą szansę stać się zwycięzcami „coin“ złotej gorączki. 

FIZIKAI PÉNZ A MÚLTÉ! Ön használja a pénzt? AKKOR REGISZTRÁLJON INGYENESEN, ÉS KAPJON AJÁNDÉKBA: 100 SWISSCOINT SVÁJCI COIN érme összes előfeltételezése szerint az egyik legnépszerűbb valuta lesz a világon. 

PÉNZÜGYI MÁGNÁSOK SVÁJCIAK ÉS NÉMETEK, LÉTREHOZTAK EGY OLYAN RENDSZERT, AMI GYORSAN INTEGRÁLJA A SWISSCOINT, A VILÁGPIAC INFRASTRUKTÚRÁJÁBAN. 

Természetesen mindannyian ismerik a nagy emelkedést crypto valutában a Bitcoin vagy OneCoin, és valószínűleg sokan már többször magát okolta, hogy időben nem volt bátorsága, nem hittek a szerencséjükben, és nem vettek egy pár ezer ilyen crypto-érméket.

Miért tudtuk meg ilyen későn egy ilyen egyedi esélyről?, de még ha tudtuk volna is, akkor nem lehetünk volna merészebbek és megvettük volna őket fillérekért?

Ezért nagyon örülünk, hogy a Svájci cég komolyan úgy döntött, hogy piacra lép a Svájci SwissCoin.

1. Mi a SwissCoin? Érdemes megvenni őket?

SWISSCOIN - Mi az SwissCoin? Érdemes megvenni őket? Egyfajta folytatása a sikertörténet a BitCoin valutának, csak Svájci módra A cég székhelye Svájcban található Kanton Zug - digitális és pénzügyi központ az új crypto-völgyben.

Együtt a SwissCoin al itt dolgoznak, és fejlesztenek, mint a többi pénzügyi óriások, mint a BitCoin, Ethereum, Monetas, Blockchain Source, Swissmine és sok más innovatív crypto cég.   

Biztosak vagyunk benne, hogy itt lesz, lerakva a legújabb szabványok a kriptográfiában, és kifejlesztve új, egyedi algoritmusok a crypto- valutában. 

 Start 2016 Június 04 12:00 órakor.

 Az első 10.000 egység - Genesis-Block - új crypto-pénznem SWISSCOIN, el lesz indítva a rendszer 04. Június 2016-ig 12:00 órakor.

Office, irodája Svájc /CEO polgárok. Svájc

VEZÉRIGAZGATÓ SWISSCOIN - Werner Marquetant.

Ő egy svájci állampolgár, hangsúlyozza, hogy a társaság Svájcban van bejegyezve, ez megmutatja, a komolyságát és komoly szándékát a SWISSCOIN nak.

Szilárdan elfoglalni a helyét a crypto-valuta a piacon, és belé tenni mindent hagyományt és az ország jellegzetességeit, mint például a stabilitás, minőség. Pontosan Ilyen lesz a SWISSCOIN.

Egyedülálló hibrid lineáris marketing

Nincs binár a marketing lineáris!   Alig pár nappal alatt SwissCoin , köszönhetően a koncepciójának és egyedi marketing tervnek, több mint 20.000 partner regisztrált.

Ez egy áldás a hálózati vezetőknek - nagyon gyors növekedés, nincsenek "halott lábak"! Ezen kívül minden SwissCoins be lesz biztosítva, a ti befizetésetek nélkül!

10% Direkt-Bónusz.

A teljes forgalom (BV) minden közvetlen partnerek után, kapsz egy 10% Direct bónuszt, amelynek kiszámítása naponta fizetendő.

10% «Gyors-Start» Bónusz.

500 € Bónusz jár: összesen minimális forgalom után 5000 BV, legalább két partner az első sorban és legyen TESZTER-50 csomagjuk, regisztráció után az első 30 nap alatt.

22%-ig Csapat Bónusz.

Egyszeri minősítés: Legalább 2 partner az első sorban és legalább 25,- € csomaggal vagy a felett.

Minden BV´összeadódik a teljes idő alatt. Team-Bonus, Csapatépítő bónusz kiszámítása naponta.

Matching-Bonus 20% ig 11 szintig lefelé, mélységbe

Egyszeri minősítési és napi kifizetés. Matching-Bonus kifizetése a partnerek jövedelme után jár.

Saját TESZTER-250 csomag, jelenléte a 2 partnerednek az első sorban TESZTER-50 csomaggal.

Diamond pool 1% Gyémánt Alap.

1% - a globális forgalom, világ forgalma után, Attól függ milyen karrier szinten vagy kapsz 1- 7-részt a gyémánt közös alapból.  Diamond-Pool fizet 2-szer egy évben.

 Bónuszok, karrier eredmények örökre

2. Hogyan lehet pénzt  csinálni a SwissCoin - al?

Ez természetesen egy központi kérdés, amely érdekli miden résztvevőt. A válasz egyszerű: szüksége van a lehető leghamarabb elkezdeni, vásárolni egy nagyobb számú érmét legkisebb áron, olyan mennyiséget ami Önnek is megfelel, majd beszélni a SwissCoinról minél részletesebben az egész világnak, és emelkedni feljebb a karrierlépcsőn, Amiért kapsz bónuszokat, majd vásárolni egyre több új Coin csomagokat.  

Az elv egy ismerős helyzet, amikor a korai szakaszában az emberek beruházni egy bizonyos összeget a cég növekedésbe, majd a maximális nyereséget kapnak a növekedés ütemétől, ezáltal a cég SwissCoin kezd stabilizálódni.

A legnagyobb esélye a befektetők számára, hogy SwissCoin arány nő értéke sokszorozódik, és így együtt marketing tervel, még nagyobb profitot hatalmas nyereséget hoz a befektetők számára.

Nem szükséges sokat gondolkozni, ahogyan mondják tweet-retweet-giveaway, „Most kell cselekednünk ameddig mi, vagyunk AZ ELSŐK”.

Az idő elmegy, a piacot elfoglalják  és a SwissCoin gyorsan nő.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.